Te astept la urmatoarele targuri sa facem cunostinta. Colectiile de tricouri sunt unisex si sunt pictate manual. Poti cumpara direct de la targ tricoul preferat sau poti sa imi lasi o comanda pentru un tricou pesonalizat, special pentru tine sau pentru prietenii tai.

Targuri 2017

“Feria” – editia 2017

Feria este organizat și găzduit de Volum4, un loc de exprimare pentru comunitățile artistice și sociale ale Bucureștiului, tipul de local „love at first sight” un mix de carte, muzică, bar și terasă. Într-o superbă casă cu istorie, de cealaltă parte a centrului vechi al Bucurestiului, Volum4 te va face să uiți de agitația orașului.

Targul va avea loc intre 24 – 25 iunie 2017.

“T-shirt Fest” – editia 2017

T-shirt Fest este singurul festival din România dedicat exclusiv tricourilor, născut din dorința de a-i aduce împreună pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar- tricoul.

Prin acest eveniment dorim să formăm o comunitate strânsă în jurul tricoului și să facilităm dialogul între designeri, producători, comercianți și cumpărători, pentru a contribui la o evoluție pozitivă a industriei de tricourilor.

Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 1 – 2 iulie, în cadrul FOOD HOOD (str. Selari, nr. 4), locaţie spaţioasă, în aer liber, situată chiar în mijlocul Centrului Vechi.

Targuri 2016

“Christmas Nod maker Fair” – editia 2016

Targul a reunit makeri din toate domeniile pentru a putea fi pe placul tuturor cumparatorilor, de la globuri personalizate, calendare, brose din ceramica, tricouri pictate manual, pana la jucarii de plus si de lemn, origami si gulere de lana. Surpriza organizatorilor a fost prezenta celor de corul Sound Choire care au incantat atat copii, cat si adultii.

Pe parcursul celor doua zile au fost organizate si workshopuri pentru cei mici iar participantii si expozantii s-au putut bucura de cafea, ciocolată gourmet si dulciuri artizanale.

Atmosfera a fost una de sarbatoare, calduroasa si primitoare, care s-a refelectat si la numarul mare de participanti care au cumparat de la targ sau care au venit curiosi sa afle ce presupune designul romanesc.