baiat cu casca de astronaut

Aceasta carte a fost inspirata de o ilustratie pe care am realizat-o in 2021. Totul a pornit de un concurs international de albume (carti ilustrate pentru copii sau adulti) la care am vrut neaparat sa particip cu ceva. Aveam in cap o idee de carte dar imi doream foarte mult sa ilustrez personajul principal.

Odata ce am creat personajul pe hartie au venit si ideile. Intotdeauna caut sa fie originale ilustratiile mele. Stiu ca toti artistii si ilustratorii se inspira de undeva, si este foarte greu sa creezi ceva original, insa nu este imposibil.

Dupa ce am terminat de scris si ilustrat cartea “SUPEROLIV”, am trimis-o la concurs si am asteptat jumatate de an pentru un raspuns. Din pacate, nu a trecut in etapa urmatoare, insa a fost prima mea experienta si prima carte, prin urmare nu m-am lasat foarte afectata de acest lucru.

Anul acesta am revizuit-o si, dupa ce am primit acelasi feedback de la doua artiste diferite, am hotarat sa ii dau personajului o noua infatisare, sa ii adaug un element care sa il distinga de celelalte personaje. Asa a aparut casca de astronaut.

Sper sa va placa povestea. Am adaugat mai jos cateva pagini din carte. Cartea integrala o puteti descarca aici. Aceasta carte se adreseaza atat copiilor cat si parintilor. O mai puteti vizualiza pe contul meu de Behance.

Spor la citit! Sa imi lasati un comentariu daca v-a placut sau daca nu v-a placut!