Povesti

Povesti de adormit copiii si trezit adultii. Cateva idei care m-au inspirat si care m-au facut sa zambesc.

SUPEROLIV – prima carte scrisa si ilustrata de mine

Va invit sa cititi aceasta carte despre un baiat care face fapte bune. O puteti descarca la finalul articolului.

Doamna de la metrou

Olga – Doamna draguta de la metrou

“Este ora 05:00. Se aud primii pasi grabiti si primele voci obosite. Incet, incet se creeaza acea forfota matinala cu care ea s-a obisnuit deja de ani de zile. Incepe o noua zi de munca.

Primul client isi face simtita prezenta in apropierea casei ei vorbind cu voce tare la telefon cu sotia lui. Uitase sa faca cafeaua. โ€œTan-tan-tan-tanโ€ si primul client este servit si trece linistit pe peron ca sa se duca la serviciu. Ea este mai obosita ca oricand in dimineata aceasta, dar pana la ora ora 23:00, cand ultimii clienti trec pe poarta trebuie sa aiba grija ca totul sa decurga conform programului. Nu are voie sa greseasca si trebuie sa se miste repede. “

In atelier la Liudmila

Spring rain

โ€œI love the rain!โ€, she said. It just creeps on you. Slowly, very slowly. First you notice a change in the air, like a cold smell and a chilly breeze in your cheeks.

The sky is getting darker and darker. The wind is blowing harder and harder until all the freshly blossomed flowers drop to the ground.

And it gets colder and colder. You start to hurry home to find your knitted socks and your winter sweater so you can warm up your cold feet and ears.

Carte pentru copii

Aventurile Sofiei au inceput pe 21 iunie 2019,la ora 15:05, cand s-a nascut. A trecut aproape o luna de cand a facut ochisori si a fost cea mai frumoasa luna din viata mea. Sa ne intelegem. Sofia este fata mea si evident ca este cea mai dulce de pe aceasta planeta. ๐Ÿ™‚ Nu seamana deloc cu mine. Este bruneta si eu sunt blonda. Suntem Ying si Yang. ๐Ÿ™‚ Este foarte expresiva. Cred ca o sa se faca actrita. O iubesc nespus de mult. Este cel mai frumos dar pe care l-am primit si cea mai mare realizare a mea, prin urmare am vrut sa ii dedic si ei cateva ilustratii.

Coperta poveste

Viata Sofiei era regizata, la fel ca a tuturor locuitorilor de pe planeta Sora. In fiecare dimineata, imediat ce se trezea era nevoita sa se cupleze la sistemul central cu casca din dotare si sa asculta comenzile Vocei. Toti erau cuplati la Voce. Toti ascultau instructiunile din casca si totul decurgea conform Scenariului. De dimineata de la ora 07:00 pana seara la ora 23:00 cei o suta de milioane de locuitori se trezeau, faceau ce trebuia sa faca, fara pauza, fara sa gandeasca si fara sa opuna rezistenta.

coperta poezii rime

Poezii fara sens, cu legume si fructe. Pot sa placa sau sa displaca. Eu m-am amuzat teribil cand le-am facut. Poate nu cele mai creative dar indraznete si pentru toti cititorii, de la mare la mic.